Werkkleding

Home Werkkleding

Werkkleding

Zet jouw bedrijf op een doeltreffende manier in the picture

Bedrukte textiel kan zowel tijdens het werk als in de vrije tijd worden gedragen. Zo zorgen ze voor heel wat gratis reclame voor uw bedrijf. Bovendien maakt dit meteen duidelijk wie jouw werknemers zijn en wie niet.

Wil je graag advies bij de keuze van jouw bedrijfskleding? Of heb je hulp nodig bij het omzetten van je logo naar het juiste formaat of design?  Doe dan beroep op onze inhouse-designservice!

Laat jouw textiel bedrukken met logo en naam of tekst op een goedkope manier door middel van zeefdruk. Ga je voor een premium look & feel textielbedrukking? Kies voor borduring en bekom een opvallend resultaat.

Wij maken jouw ontwerp op maat, aangepast aan jouw huisstijl.

pijl

Uitgebreid aanbod aan promowear

We hebben een passend kledingstuk voor alle werkomstandigheden in alle seizoenen en sectoren.

Ons aanbod promowear omvat t-shirts, polo’s, sweaters en softshells. Elk kledingstuk is beschikbaar in meerdere maten en kleuren.

Tevens bieden we een reeks high visibility kleding met ISO kenmerken voor verschillende sectoren. Dit alles voor volwassen in een mannen en vrouwen reeks!

Kom langs in onze showroom waar tal van pasmaten & kleurstalen aanwezig zijn!

Kwalitatieve werkkledij voor een professionele uitstraling

Werkkleding moet in de eerste plaats veilig, maar ook comfortabel zijn. Wij werken alleen met het merk ProJob, het gamma biedt bedrijfskleding voor alle soorten werkomstandigheden aan een zeer betaalbare prijs!

ProJob staat voor een collectie functionele beroepskleding van hoogstaande kwaliteit. Het textiel is mooi en eigentijds, maar vooral ook uitgesproken ergonomisch. Projob biedt veiligheidskleding bestand aan de ruwste omstandigheden met wasvoorschriften tot 60°.

Overtuig jezelf aan de hand van onze referenties uit verschillende sectoren: bouw, automotive, …

Rudy TEXT-IT verkoop

Hi!
Ik ben Rudy!

pijl-links-TEXT-IT-1.png

Expert Werkkleding

Hi!
Ik ben Rudy!

pijl
Rudy TEXT-IT verkoop

Expert Werkkleding

Textieldruk oplossingen

Geef jouw bedrijf een luxueuze uitstraling

Het bedrukken in zeefdruk zorgt voor een kwalitatieve opdruk die na vele wasbeurten nog steeds mooi blijft. Je opdruk is snel leverbaar en goedkoop!

Bij borduring wordt jouw ontwerp van naam, tekst en logo met gekleurd garen aangebracht, voor een premium look & feel. Kies voor duurzaamheid!

Gezien én gekozen worden

Bekijk samen met onze experts welke bedrukking voor werkkleding het meest geschikt zijn voor jouw bedrijf.

Referenties

T-shirts, Hoodies, Polo’s, …

LEES MEER

Softshells, Polo’s, Jassen, …

LEES MEER

Bodywarmers, Sweaters, …

LEES MEER

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zaak?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met onze experts en krijg advies op maat

Benieuw naar de mogelijkheden voor jouw zaak?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met onze experts en krijg advies op maat

Werkkleding Bedrukken: Professionele Uitstraling voor Jouw Team

Bij Text-it begrijpen we hoe belangrijk een professionele uitstraling is voor elk bedrijf. Daarom bieden wij hoogwaardige diensten aan voor het bedrukken van werkkleding, perfect afgestemd op jouw zakelijke behoeften. Onze bedrukte werkkleding is niet alleen een manier om je team te verenigen, maar ook een effectief instrument voor merkpromotie en zichtbaarheid in elke werkomgeving.

Duurzaamheid en Kwaliteit
Wij gebruiken alleen de beste materialen en de nieuwste druktechnieken om ervoor te zorgen dat de bedrukking op je werkkleding lang meegaat, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op kleding die er niet alleen goed uitziet, maar ook duurzaam is.

Volledig Aanpasbaar
Elk bedrijf is uniek, en jouw werkkleding moet dat ook zijn. Bij Text-it bieden we een breed scala aan personalisatie-opties, van logo’s en bedrijfskleuren tot specifieke boodschappen. Dit stelt je in staat om werkkleding te creëren die perfect aansluit bij je merkidentiteit.

Kosten-efficiënt en Betrouwbaar
We begrijpen het belang van kostenbeheersing voor bedrijven. Daarom bieden we onze bedrukte werkkleding aan tegen concurrerende prijzen, zonder in te leveren op kwaliteit of service. Met snelle doorlooptijden en betrouwbare levering, zorgt Text-it dat je werkkleding altijd klaar is wanneer je het nodig hebt.

Kies voor Text-it voor het bedrukken van je werkkleding en geef je team de uitstraling die het verdient. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken!