Wagenbelettering

Home Wagenbelettering

Wagenbelettering

Wagenbelettering

Alle merken op een rij

Mercedes | Iveco | Volkswagen | Renault | Peugeot | Citroën | Opel | Hyundai | Ford | Nissan | Fiat | enz…

Snel een prijs ontvangen?

Wagenbelettering voor jouw wagen?
Bezorg ons het model van jouw wagen, kleur, logo, afbeeldingen & tekst. Onze ontwerpafdeling zorgt voor een ontwerp na goedkeuring offerte.

Heb je geen idee? Geen nood, laat de creativiteit over aan onze Graphic Designers!

Referenties

Carwrapping van camionette Mercedes Sprinter in 3M envision met …

LEES MEER

Professionele wagenbelettering van camionette Iveco. Het ontwerp …

LEES MEER

Full colour bestickering van camionette met foto’s van realisaties …

LEES MEER

Wagenbelettering zet voertuigen in de kijker op de baan. Overal waar je kijkt zijn er auto’s, het is dan ook belangrijk dat jouw bedrijfswagen onmiddellijk de aandacht trekt zodat je meer potentiële klanten bereikt. Met bestickering van een voertuig vergemakkelijk je dit proces. Je voertuig wordt niet enkel opgemerkt als het rijdt op de baan, maar ook als het geparkeerd staat. Het is een populaire en effectieve vorm van visuele communicatie voor zowel commerciële als persoonlijke doeleinden. Het is een marketing- en communicatiemethode voor bedrijven en individuen om zichzelf en hun boodschap te presenteren aan een breed publiek.

De bestickering is gemaakt om weersinvloeden en slijtage te weerstaan. Belettering wordt vaak geassocieerd met personenwagens, maar bij Tekst-It kan je ook aanhangwagens, bestelwagens, camionettes en bakwagens laten beletteren.  

Wagenbelettering kan verschillende vormen aannemen en ontdek welke vorm het beste bij jouw behoeften past:

  • Bedrijfslogo’s en informatie: dit is een goede vorm van mobiele reclame/branding en het vergroot de zichtbaarheid van het bedrijf terwijl voertuigen onderweg zijn. Maak dus van je wagenpark een rijdende reclamecampagne en zorg voor uniformiteit bij je werknemers. Vaak wordt er contactinformatie of een website als sticker aangebracht zodat mensen het bedrijf ook makkelijk kunnen opzoeken.
  • Grafische afbeeldingen: niet enkel tekstuele reclame is populair als wagenbelettering, maar ook afbeeldingen en illustraties die het merk of boodschap versterken. Je kan het merk/boodschap op een creatievere en visueel aantrekkelijke manier weergeven.
  • Volledige wagenwraps: wrapping is een techniek waarbij het volledige voertuig wordt bedrukt met het gewenste ontwerp. Opnieuw kunnen de ontwerpen enorm variëren en ze zijn volledig op maat aanpasbaar.
  • Tijdelijke promoties en campagnes: wagenbelettering kan verwijderd of vervangen worden door nieuwe ontwerpen, daarom wordt het vaak gebruikt bij tijdelijke promoties, aanbiedingen en campagnes.
  • Persoonlijke expressie: kunst is overal en dus ook op voertuigen. Sommige mensen gebruiken dan ook graag hun vervoersmiddel als rijdend kunstwerk om hun persoonlijke stijl, hobby’s, interesses of overtuigingen uit te drukken. Vaak nemen mensen dan ook foto’s van het vervoersmiddel omdat het zo uniek is, dit zorgt ervoor dat mensen het gaan delen met anderen. Zo vergroot je de kans om nog meer naamsbekendheid te krijgen.

Bij Text-It ben je aan het juiste adres voor jouw reclame. Met bijna 20 jaar ervaring in de reclamesector kan je bij ons terecht voor meer dan alleen het standaard drukwerk. Wij zorgen ervoor dat je goed begeleid wordt in het gehele proces, van idee tot complete uitwerking. Text-It streeft altijd naar het beste resultaat en gaat graag aan de slag met uitdagende projecten.

Hoe ziet het proces er bij ons uit? Allereerst starten we samen met jou om jouw idee om te zetten in een realiseerbaar concept. Vervolgens zorgen onze designers ervoor dat het concept volledig aansluit bij jouw huisstijl. De voorlaatste stap is productie, jouw idee wordt nu werkelijkheid. Gedurende heel het productieproces houden we controle over elke stap om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. De laatste stap is montage, jouw idee wordt nu zichtbaar door de hulp van ons montageteam.