Wagenbelettering Aanhangwagens

Home Wagenbelettering Aanhangwagens

Wagenbelettering Aanhangwagens

Zet in op merkbekendheid met je eigen aanhangwagen

Je reclame remorque laten voorzien van branding: opvallende prints, boeiende teksten, logo’s of een ander ontwerp? Onze ervaren inhouse ontwerpafdeling bezorgt u een design op maat, aangepast aan uw huisstijl. Stel je voor, een gepersonaliseerde aanhangwagen.

Een mobiele aanhanger of foodtruck valt op in het verkeer en zorgt op een goedkope manier voor gratis reclame!

#wakostda

pijl

✔️ 3x logo zijkanten en achterkant
✔️ 1x contactgegevens op achterkant
✔️ Montage inbegrepen

Prijs vanaf: €249

✔️ 4x logo zijkanten, achterkant en voorkant
✔️ 3x www-tekst
zijkanten en achterkant
✔️ 2x bedrijfsomschrijving
beide zijkanten
✔️ 1x contactgegevens
op achterkant
✔️ Montage inbegrepen

Prijs vanaf: €299

wagenbelettering Aanhangwagen medium
wagenbelettering Aanhangwagen groot

✔️ 4x logo zijkanten, achterkant en voorkant
✔️ 3x www-tekst
zijkanten en achterkant
✔️ 2x bedrijfsomschrijving
beide zijkanten
✔️ 1x contactgegevens
op achterkant
✔️ 2x full colour
groot of snijfolie achterschermen
✔️ Montage inbegrepen

Prijs vanaf: €499

✔️ Belettering volledig naar wens
✔️ Specifieke vragen
buiten andere pakketten
✔️ Eigen ontwerp
of ontwerp door onze Graphic Designers

Prijs vanaf: €749

wagenbelettering Aanhangwagen creatief

Een reden te meer waarom je het wel zou doen

Een trailer wordt misschien niet elke dag gebruikt. Toch is het laten beletteren / bestickeren van een aanhangwagen géén verspilde investering.

Ook stilstaande voertuigen krijgen 24 uur per dag de aandacht van voorbijgangers. Voor wagenbelettering werken naar een budget, voorzien je vervoermiddel van stickers, kleefteksten & full color foto’s in een mum van tijd.

Car wrapping behoort tevens tot onze kunsten, gecertificeerde singmakers schrik je niet vlug af!
Overtuig jezelf, net zoals onze andere tevreden klanten en referenties.

Snel een prijs ontvangen?

Bezorg ons het model van jouw aanhangwagen, kleur, logo, afbeeldingen & tekst. Onze ontwerpafdeling zorgt voor een ontwerp na goedkeuring offerte.

Heb je geen idee? Geen nood, laat de creativiteit over aan onze Graphic Designers!

Referenties

Domo Elektro

Bestickering van foodtruck ter gebruik bij leveranciers en evenementen …

LEES MEER

Dakplus

Professionele belettering van werfkeet als imago boost op projecten …

LEES MEER

Sloggi

Belettering van aanhangwagen ter gebruik als marktwagen. De full color …

LEES MEER

Wagenbelettering op aanhangwagens maakt indruk. Bestickering van een wagen is een krachtige marketingtool die niet beperkt blijft tot personenwagens. Aanhangwagens bieden ook de perfecte mogelijkheid om je merk/bedrijf te promoten. Zorg ervoor dat potentiële klanten een blijvende indruk krijgen door jouw wagenbelettering.

Wagenbelettering is een kosteneffectieve manier om je merk/bedrijf in de schijnwerpers te zetten en je zichtbaarheid te vergroten. Aanhangwagens met de juiste bestickering zijn rijdende billboards die constant in beweging blijven en op die manier een groot publiek kunnen bereiken. Wat zijn de voordelen?

 • Maximale zichtbaarheid: doordat aanhangwagens zich vaak op de baan bevinden, worden ze opgemerkt door talloze automobilisten, fietsers en voetgangers. Het is de uitgeknipte kans om jouw bedrijfsnaam en boodschap te verspreiden.
 • Professionele uitstraling: een nette belettering van je aanhangwagen geeft een professionele look. Een professionele uitstraling wekt vertrouwen bij potentiële klanten.
 • Merkbekendheid: wanneer mensen herhaaldelijk je beletterde aanhangwagen zien, creëer je merkbekendheid en blijft jouw boodschap in hun gedachten en herinneringen hangen. Het resultaat is dus meer naamsbekendheid en uiteindelijk meer klanten voor jouw bedrijf.
 • Mobiele advertentie: jouw aanhangwagen is een mobiele advertentie met de boodschap die je verspreidt. Zelfs al doe je niet aan actieve advertentie, je zorgt nog steeds voor een continue marketingaanwezigheid.

Bij Text-It helpen we je ook graag verder met het ontwerp voor jouw wagenbelettering. We willen ervoor zorgen dat jouw boodschap zo duidelijk en aantrekkelijk mogelijk is. Dit zijn enkele tips die we bij elke klant hanteren:

 • Eenvoudig & duidelijk: het ontwerp moet eenvoudig en duidelijk zijn om de leesbaarheid zo optimaal mogelijk te maken. Te veel ingewikkelde tekst en afbeeldingen vermijden zodat de kernboodschap in één oogopslag begrepen wordt.
 • Gebruik van het logo: het logo moet prominent aanwezig zijn op de stickers omdat het logo het belangrijkste onderdeel is van je merkidentiteit.
 • Contrast & leesbaarheid: de belettering moet makkelijk leesbaar zijn en daarom is het belangrijk om goed te kijken naar de kleuren van zowel de stickers als de achtergrond. Zelfs vanop een grote afstand moet jouw merk herkenbaar zijn. Dit kunnen we ook bevorderen door rekening te houden met het lettertype. Bij Text-It gaan we voor een optimale zichtbaarheid.
 • Kleurgebruik: de kleuren moeten overeenkomen met jouw merkidentiteit. Consistentie in kleurgebruik draagt bij aan een snelle merkherkenning.
 • Belangrijkste informatie eerst: jouw belangrijkste informatie moet het snelst gezien worden. We zorgen ervoor dat de bedrijfsnaam en contactgegevens op een prominente plek verschijnen op de aanhangwagen voor onmiddellijke herkenbaarheid.
 • Rekening houden met de vorm van de aanhangwagen: bij Text-It brengen we duidelijk in beeld hoe de belettering eruit zal zien wanneer de aanhangwagen in beweging is. De boodschap moet goed zichtbaar blijven in alle situaties.
 • Professionele & gedetailleerde installatie: een goede plaatsing is cruciaal zodat de stickers duurzaam zijn en lang meegaan.

Wagenbelettering is een slimme investering voor jouw bedrijf/merk. Je zal profiteren van tal van voordelen en je bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Bij Text-It beletteren we ook nog andere soorten voertuigen, ontdek ze hier.

Wij bestickeren niet alleen aanhangwagens

Wist je dat je bij ons terecht kan voor kleefwerk van alle type voertuigen? Wij kleven camionettes, bestelwagens, bakwagens, personenwagens enz…

Bekijk ons volledige gamma van voertuigbelettering & overtuig jezelf van onze kwaliteiten.

Wij bestickeren niet alleen aanhangwagens

Wist je dat je bij ons terecht kan voor kleefwerk van alle type voertuigen? Wij kleven camionettes, bestelwagens, bakwagens, personenwagens enz…

Bekijk ons volledige gamma van voertuigbelettering & overtuig jezelf van onze kwaliteiten.

* Indicatieprijzen zijn exclusief BTW en ontwerpkosten, zijn slechts richtprijzen en niet bindend.
Klik op de offerte buttons voor meer info en/of een voorstel op maat.