Zeefdruk

Home Werkkleding Zeefdruk

Uw logo in zeefdruk

Deze bedrukking maakt gebruik van een zeef voor het aanbrengen van de print op de stof. Iedere nieuwe kleur wordt voorzien van een andere zeef, waarbij de verschillende kleuren over elkaar worden aangebracht. Zeefdruk is een snelle druktechniek, waardoor de levering niet te lang op zich laat wachten.

Deze unieke druktechniek van zeefdruk zorgt voor realisaties van hoge kwaliteit. Bovendien is de inkt UV-resistent én blijft de print perfect zichtbaar, zelfs na de zoveelste wasbeurt! Bovendien is deze druktechniek ook uiterst geschikt voor het bedrukken van donker textiel.

Zeefdruk maakt gebruik van PMS-kleuren, een kleurcode die wereldwijd gebruik wordt. Wilt u er zeker van zijn dat uw logo correct wordt weergegeven? Onze inhousedesigners zetten uw logo graag om in de correcte PMS-waarden.

De voordelen van zeefdruk

Zeefdruk bestaat al sinds de 17de eeuw. Het zou na al die jaren niet meer zo populair zijn als het niet heel wat voordelen had! Hieronder vindt u een overzicht terug:

  • Goedkoop in grote oplages: het voorbereiden van de zeef is de grootste kost. Het bedrukken van de t-shirts is daarentegen goedkoop. Indien u meer dan 25 t-shirts nodig hebt, is zeefdruk zelfs al uw voordeligste optie.
  • Duurzame, kwalitatieve print: de inkt dringt rechtstreeks in de vezels van het kledingstuk. Hierdoor is de print kras- en wasvast.
  • Diverse effecten: er zijn heel wat speciale inkten op de markt waarmee u een uniek effect kan creëren.
  • PMS-kleuren zijn mogelijk: heeft uw merk een specifieke PMS-kleur in zijn huisstijl? Geen probleem! Bij zeefdruk nemen we dit zonder problemen op in het productieproces.

Bekijk onze werkkleding

t-shirts bedrukken

Promowear

Zet uw bedrijf op een doeltreffende manier in the picture.

Lees meer
Bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Kwalitatieve werkkledij voor een professionele uitstraling.

Lees meer
cta-logo

Borduring: een andere optie

Indien u uw merk wilt voorzien van een luxueuze uitstraling, kan u uw logo laten borduren op uw bedrijfs- of werkkledij.