Borduring

Home Werkkleding Borduring

Geborduurde logo’s voor een luxueuze uitstraling

Bij het borduren brengen we een tekening aan op textiel met gekleurd garen. Borduursel heeft nog steeds dat ambachtelijke, luxueze karakter. Tegenwoordig gebeurt dit echter allemaal via moderne borduurmachines, waardoor we de prijzen laag kunnen houden.

Uw bedrijfs- of promokleding voorzien van een geborduurd logo? Ons designteam zet uw logo in een mum van tijd om, zodat het perfect bruikbaar is om te borduren.

De voordelen van borduren op textiel

Borduren wordt niet enkel voor kleding gebruikt, u ziet het ook af en toe in de mode-industrie of zelfs in de kunstwereld. Maar waarom is het borduren zo geliefd?

  • De uitstraling: borduren heeft van nature een zeker premiumgehalte, die uw kleding voorziet van een zekere luxe-uitstraling. 
  • Zeer duurzaam: aangezien het garen in het stof verweven wordt, kan u deze kleding zonder problemen op hoge temperaturen wassen. De kleur vergaat ook niet doorheen de tijd, waardoor uw geborduurde bedrijfskledij lang meegaat.
  • Herhaalorders zijn goedkoper: wanneer uw ontwerp eenmaal geprogrammeerd is, hergebruiken we deze programmatie bij herhaalorders. Zo worden deze een stuk goedkoper!

Bekijk onze werkkleding

t-shirts bedrukken

Promowear

Zet uw bedrijf op een doeltreffende manier in the picture.

Lees meer
Bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Kwalitatieve werkkledij voor een professionele uitstraling.

Lees meer
cta-logo

Zeefdruk: een andere optie

Borduren is dan wel goedkoper bij herhaalorders, maar indien u liever een order met grote oplages plaatst, raden we u aan om te kiezen voor zeefdruk.

Dit is ook zeer duurzaam en kwalitatief, maar in dit geval goedkoper.