Reclamezuilen

Home Buitenreclame Reclamezuilen
reclamezuilen

Reclamezuilen: Het perfecte visitekaartje van jouw bedrijf

Geen betere manier om voorbijgangers of nieuwe klanten te laten kennismaken met jouw bedrijf dan met een ovale of rechte reclametotem. De weersbestendige reclamezuil is ideaal om meer uitleg te geven over jouw producten of diensten en jouw zichtbaarheid te vergroten. Daarnaast is de zuil het ideale product om op te vallen naast de weg door ze een vrijstaande locatie te geven!

Onverlicht

De onverlichte reclame piloon is uiterst geschikt voor outdoorgebruik om jouw bedrijfsnaam in de kijker te zetten of jouw klanten de weg te wijzen. Jouw publiciteitstotem wordt op maat van jouw bedrijf gepersonaliseerd & is verkrijgbaar in verschillende formaten!

Verlicht

Wil jij dag en nacht gezien worden? Dan raden we de verlichte reclamezuil aan. De Samsung LED-verlichting zorgt voor een egale verlichting met een extreem laag verbruik.

Al onze lichtreclames hebben een garantie van 80.000 branduren!

Oplossingen op maat!

Bovendien is de reclametotem volledig aan te passen naar jouw behoeften. Onze totems worden uit aluminium vervaardigd, en worden gecoat in elke RAL-kleur naar keuze. Bovendien kan de zuil in  full color worden geprint of in losse teksten/logo's worden bestickerd.

Uiteraard leveren wij ook de totems die met cnc uitgefreesde frontplaat!

cta-logo

Ontdek al onze outdoorreclame

Bent u op zoek naar reclame voor buiten maar heeft u nog niet gevonden wat u wil? Neem een kijkje in het overzicht van ons aanbod.