Relamping

Home Lichtreclame Relamping

Bespaar op de energiefactuur van uw lichtreclame

Bent u al in het bezit van lichtreclame en wilt u iets doen aan die hoge energiefactuur?

Dankzij onze relampingservice vervangen we uw oude TL- of neonverlichting door een duurzame LED-variant. Ook wanneer u al in het bezit bent van LED-reclame, kan deze worden vernieuwd door een meer duurzame variant. Zo kunt u steeds gebruik maken van de meest energiezuinige lichtreclame, zonder dat u de hele installatie hoeft te vervangen!

Bij de uitvoering van de werken reinigen wij uw lichtreclame zowel intern als extern. Indien gewenst bezorgen wij u een voorstel voor het opnieuw coaten wanneer de laklaag zijn beste tijd gehad heeft.

Werkt uw huidige lichtreclame niet meer?

Geen probleem, wij komen langs en onderzoeken de oorzaak van uw defect. Doordat onze gecertificeerde monteurs de know how hebben garanderen wij u een optimale herstelling, en een betrouwbaar voorstel om uw huidige lichtreclame weer te doen werken.

Soms bevindt de oorzaak zich op een kleine plaats zoals het vervangen van een transfo of een schemersensor die het niet meer doet. Deze onderdelen hebben wij steeds op voorraad en zijn aanwezig in onze voertuigen zodoende we à la minute uw herstelling kunnen uitvoeren. Op deze manier bespaart u extra kosten van transport en/of hoogwerker!

Omschakelen naar LED heeft heel wat voordelen

LED-verlichting produceert niet alleen de beste lichtkwaliteit, bovendien is het ook de meest duurzame variant van reclameverlichting.

Duurzaam

Gemiddeld gaat LED-verlichting 80.000 branduren mee. Hierdoor moet deze verlichting minder snel vervangen worden dan andere verlichting.

Budgetvriendelijk

LED-lampen hebben een lage onderhoudskost. LED-verlichting produceert meer licht per watt dan traditionele verlichting, waardoor uw energiefactuur drastisch verlaagt.

Lichtkwaliteit

Vanaf het moment dat u de LED-verlichting aanzet, krijgt u meteen de volledige lichtcapaciteit. Bovendien zorgt het heldere licht voor een perfecte zichtbaarheid van uw reclameboodschap.

Onschadelijk

In tegenstelling tot verouderde verlichting, bevat LED geen kwik of lood. Bovendien produceert de LED-lamp geen warmte, waardoor het risico op brandgevaar sterk verlaagt.

cta-logo

Interesse in een lagere energiekost of herstelling van uw lichtreclame?

Wij komen vrijblijvend langs voor een analyse van uw huidige lichtreclame. Onze experten voorzien een oplossing op maat.