Lichtkasten

Home Lichtreclame Lichtkasten

Trek de aandacht, op ieder moment van de dag

De lichtbak is de ideale manier om uw zaak te doen opvallen. Dankzij de compacte omvang is de reclame lichtbak uitstekende lichtreclame voor elke onderneming. Kies voor een standaard model of spring echt in't oog met een lichtkast op maat. Dankzij de hedendaagse printtechniek zijn de kleuren van uw lichtkast steeds optimaal, zowel verlicht als onverlicht.

Met 50.000 branduren garantie bieden wij u een topproduct van Belgische makelij!

Waarom kiezen voor onze lichtkasten:

  • Snel leverbaar
  • Professioneel imago
  • UV- en weerbestendig
  • Kleurvast door coating
  • Energiezuinig door LED
  • 24/24 aanwezig in het straatbeeld
Lichtkasten
Plexi front - Deze snel leverbare lichtkast is voorzien van een volledig plexi frontpaneel dat voorzien wordt van vinylsticker. Door gebruik te maken van blockout folie in combinatie met lichtdoorlatende folie, bekom je bij avond uw logo volledig uitgelicht in uw gewenste kleur. Dit is de meest budgetvriendelijke uitvoering!
Lichtkasten
Aluminium front - De lichtkast wordt volledig vervaardigd uit gecoat aluminium. We frezen uw logo uit en voorzien een lichtdoorlatend plexi paneel zodat enkel bij avond uw logo verlicht is. Overdag is uw logo sterk aanwezig en trekt het de aandacht door zijn professioneel imago. Opteer voor een aluminium front indien u gaat voor duurzaamheid!
Eurotyre - Maatwerk - Wilt u uw lichtkast in maatwerk tegen de gevel? Text-it levert lichtkasten op maat in een uitmuntende kwaliteit, zowel met plexi als aluminium front. Door de hedendaagse printtechnieken voorzien wij uw logo full colour volgens de huisstijl!
Lichtkasten
Wijns vastgoed - dubbelzijdige lichtbak
cta-logo

Is een lichtkast niet wat u zoekt?

Bekijk ons gamma van lichtreclame en sta versteld van de mogelijkheden. Wij bieden een totaalpakket aan gevelsigning.