Letters indirect verlicht

Home Lichtreclame Letters indirect verlicht

Geef uw gevel een exclusieve uitstraling

Bij onze indirect verlichte doosletters bevindt de lichtuitstraling zich aan de achterkant van de letters. Hierdoor worden de contouren 's avonds stijlvol verlicht. De indirect verlichte boxletters kunnen zowel voor logo's, letters of een combinatie. Deze lichtreclame is erg gewild bij ondernemingen als horecazaken, immobiliënkantoren, detailhandel en KMO.

Met 80.000 branduren garantie bieden wij u een topproduct van Belgische makelij!

Waarom kiezen voor doosletters indirect verlicht:

  • Professioneel imago
  • UV- en weerbestendig
  • Kleurvast door coating
  • Energiezuinig door LED
  • 24/24 aanwezig in het straatbeeld
  • Verkrijgbaar in verschillende diktes
doosletters verlicht

Detail

Bij doosletters met indirecte verlichting worden de letters en logo's gemonteerd op een afstand van 3cm tegen de muur door middel van RVS afstandhouders. Door gebruik te maken van een transparante plexi die dient als rug, voorzien van hoogwaardige SAMSUNG led's, creëren we een perfecte lichtuitstraling tegen de gevel door de weerkaatsing van de letter.

Dit type letters wordt ook vaak gekozen in een onverlichte versie! De combinatie van een logo in verlichte uitvoering en een baseline in onverlichte uitvoering, zorgt ervoor dat u een budgetvriendelijke signing bekomt.

doosletters verlicht

Kleur

Eveneens is in deze variant een kleurencombinatie mogelijk. De letters en logo's worden in uw gewenste kleur gecoat zodoende deze perfect aansluiten bij uw huisstijl. Bovenop kunnen wij deze deels of van details voorzien met een permanente kleurfolie waardoor uw logo tot zijn recht komt.

In sommige gevallen is het leuk om met uw letters of logo een bicolor resultaat te creëren. Op die manier heeft de frontzijde een andere kleur dan de body.

doosletters

Voorgemonteerd

Deze uitvoering wordt gemonteerd op een frame, waarbij de bekabeling en sturing worden ingebouwd. We gebruiken dit in de meeste gevallen wanneer de ondergrond het moeilijk toelaatom achter elke letter naar binnen te gaan ter aansluiting van de sturing. Op deze manier hoeven we slecht met 1 kabel naar binnen te gaan of kunnen we met een kabelgoot naar het dak gaan ter aansluiting.

Het frame wordt gecoat in de kleur die het best aanleunt bij de ondergrond zodoende deze amper zichtbaar is.

Montage doosletters

Montage

Wilt u uw lichtreclame gemonteerd zien op een moeilijk bereikbare plaats? Laat de montage over aan onze gespecialiseerde monteurs voor het beste resultaat. Bekijk onze montage services en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

De sturing voorzien we in 99% door middel van een schemersensor. Deze zorgt ervoor dat uw lichtreclame optimaal het ganse jaar brandt. Werkt u liever met een periodieke sturing waarbij u een begin- en einduur op geeft, in dit geval werken we met een astronomische timer.

Het betere maatwerk

Bent u op zoek naar een speciale uitvoering van uw doosletters met een ingewikkelde constructie? Dan bent u bij Text-it aan het juiste adres. Bespreek de mogelijkheden met onze experts, samen zoeken we naar een oplossing.

cta-logo

Wil je extra opvallen?

Kies dan voor de direct verlichte doosletter. Deze variant voorziet uw gehele logo of letters van directe verlichting, waardoor u extra opvalt in het donker.

Of combineer beide in één uitvoering voor een échte eyecather in uw huisstijl!