Letters direct verlicht

Home Lichtreclame Letters direct verlicht

Uw logo professioneel in beeld op elk moment van de dag

Uw logo op groot of klein formaat aan uw gevel? Kies voor direct verlichte doosletters en blijf dag en nacht zichtbaar. Al onze doosletters worden volledig op maat geproduceerd en zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Bij directe verlichting komt het licht vooraan uit de letter of logo waardoor deze bij avond geheel verlicht is en optimaal in het oog springt vanop afstand.

Met 80.000 branduren garantie bieden wij u een topproduct van Belgische makelij!

Waarom kiezen voor doosletters direct verlicht:

  • Professioneel imago
  • UV- en weerbestendig
  • Kleurvast door coating
  • Energiezuinig door LED
  • 24/24 aanwezig in het straatbeeld
  • Verkrijgbaar in verschillende diktes
doosletters direct verlicht
doosletters verlicht

Detail

Dit type doosleters (ook boxletters genoemd) worden rechtstreeks tegen de muur bevestigd door middel van een rugpaneel. Deze zijn voorzien van hoogwaardige SAMSUNG led's waarvan de bekabeling door de muur heen gaat. De aansluiting hiervan, gebeurt intern met kwalitatieve tranfo's.

Standaard voorzien we de letters/logo's in een dikte (reliëf) van 10cm, dit is nodig om een perfecte uitlichting te verkrijgen zodat er geen lichtpunten zichtbaar zijn bij avond. De plexi frontplaat zit verlijmd achter de aluminium afdekkap waarmee we een 100% waterdichtheid garanderen.

doosletters verlicht

Kleur

Bij ons zijn écht alle mogelijke kleurencombinaties mogelijk. De afdekkappen worden in uw gewenste kleur gecoat zodoende deze perfect aansluiten bij uw huisstijl. Bovenop wordt de lichtdoorlatende plexi voorzien van een translucente (lichtdoorlatende) folie waardoor bij avond uw logo in kleur wordt uitgelicht.

In sommige gevallen is het leuk om met uw logo of tekst een bicolor resultaat te creëren. Op die manier heeft de afdekkap een andere kleur dan plexi, bvb. een zwarte afdekkap voorzien van een witte plexi frontplaat tegen een witte ondergrond.

doosletters verlicht

Voorgemonteerd

Deze uitvoering wordt gemonteerd op een frame, waarbij de bekabeling en sturing worden ingebouwd. We gebruiken dit in de meeste gevallen wanneer de ondergrond het moeilijk toelaat om achter elke letter naar binnen te gaan ter aansluiting van de sturing. Op deze manier hoeven we slecht met 1 kabel naar binnen te gaan of kunnen we met een kabelgoot in kleur naar het dak gaan ter aansluiting.

Het frame wordt gecoat in de kleur die het best aanleunt bij de ondergrond zodoende deze minimum opvalt. Vanaf een bepaalde hoogte is het frame zelfs niet meer zichtbaar!

doosletters verlicht

Montage

Wilt u uw lichtreclame gemonteerd zien op een moeilijk bereikbare plaats? Laat de montage over aan onze gespecialiseerde monteurs voor het beste resultaat. Bekijk onze montage services en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

De sturing voorzien we in 99% door middel van een schemersensor. Deze zorgt ervoor dat uw lichtreclame optimaal het ganse jaar brandt. Werkt u liever met een periodieke sturing waarbij u een begin- en einduur op geeft, in dit geval werken we met een astronomische timer.

Het betere maatwerk

Bent u op zoek naar een speciale uitvoering van uw doosletters met een ingewikkelde constructie? Dan bent u bij Text-it aan het juiste adres. Bespreek de mogelijkheden met onze experts, samen zoeken we naar een oplossing.

cta-logo

Upgrade uw huidige lichtreclame

Bent u reeds in het bezit van verlichte doosletters en is uw energieverbruik aan de hoge kant of werkt deze niet meer?

Doe beroep op onze relamping service en laat uw huidige verlichting vervangen door energiezuinige LEDS.