Letters & piepschuim

Home Binnenreclame Letters & piepschuim

Freesletters voor een kantoor in uw huisstijl

Uw kantoor voorzien van een strak design, volledig op maat van uw bedrijf? Heeft u al gedacht aan 3D-letters voor uw logo of slogan tegen de muur, glaswand of  meubel? Dankzij onze ruime keuze aan freesletters en piepschuimletters zijn de mogelijkheden eindeloos.

Al onze letters worden gelaserd of uitgefreesd in alle mogelijke vormen en kleuren, op maat van uw huisstijl.

binnenreclame

PVC | one color

Letters in pvc zijn verkrijgbaar in verschillende standaard kleuren en diktes van 3 tot 10mm. Doordat deze gefreesd worden uit gekleurde massieve panelen is de kern van de letter dezelfde kleur als de voorzijde.

binnenreclame

PVC | full color

Eerst bedrukken we de panelen met krasvaste inkten, nadien frezen we ze uit in de huisstijl van uw bedrijf. Kies voor deze budget uitvoering voor zowel korte als langdurige toepassingen.

Letters en piepschuim

ALUMINIUM

Het plaatmateriaal is opgebouwd uit 3 toplagen, 2 in aluminum en 1 in polyethyleen waardoor een stevige lichte letter creëren. We voorzien ze van een Uv-bedrukking of een RAL coating.

indoor signing

RVS | inox

Strakke letters met keuze uit een toplaag in inox rvs , spiegel of brons. Kies voor een luxe uitstraling met schittering & creeër een 3D-effect door gebruik van afstandhouders.

binnenreclame

Plexi - acrylox

Met plexi letters zorg je voor een echte blikvanger. Ze vragen om gezien te worden dankzij hun glaslook! Verkrijgbaar in verschillende diktes en een gamma aan kleuren. De gehele letter heeft een volle kleur!

Letters piepschuim

EPS | Piepschuim

Het vederlichte maar kwalitatieve materiaal is eenvoudig te verljimen en daarom uiterst geschikt voor zowel tijdelijke acties als langdurige branding. Ze zijn tevens ook verkrijgbaar in stand-alone uitvoering als blikvanger!

Professionele montageservice

Wilt u beroep doen op een professional voor de montage van uw frees- of pvc-letters? Maak gebruik van onze installatieservice voor een piekfijn resultaat.

cta-logo

Interesse in letters of logo voor buitengebruik?

Bekijk onze gevelletters die we inhouse produceren op maat van uw huisstijl.

U zal versteld staan van onze realisaties en de creatieve mogelijkheden!