Textielframes

Home Binnenreclame Textielframes

Eindeloos variëren met textielframes

Textielframes zijn een budgetvriendelijke oplossing voor wisselende reclameboodschappen of om uw interieur te voorzien van een persoonlijke touch. De frames worden volledig op maat gemaakt, waardoor alle afmetingen mogelijk zijn. Dankzij de dubbelzijdige bedrukking met robuuste steunvoet zijn ze uiterst geschikt als scheidingswand of blikvanger op een beurs.

Zoekt u naar een manier om het geluid in uw ruimte te dempen? Kies dan voor akoestisch vilt. De textielframes zijn zeer eenvoudig in (de)montage, waardoor ze ideaal zijn voor transport.

  • Eenvoudig van doek wisselen dankzij slim opspansysteem
  • Alle formaten mogelijk dankzij productie op maat
  • Beschikbaar in wandframe of vrijstaande frame
  • Mogelijkheid tot geluiddempende functie
textielframes

Hang het aan de wand

De textielframes met enkelzijdige bedrukking zijn ideaal als wanddecoratie in winkelruimtes, showrooms, vergaderzalen en nog veel meer. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken in een handomdraai.

textielframes

Plaats het vrijstaand

Textielframes in dubbelzijdige uitvoering worden steeds gecombineerd met een robuuste steunvoet. Deze toepassing wordt vooral gebruikt als eyecather op beurzen, conferenties of events.

Bekijk de realisaties waarbij dit product als ideale scheidingswand dient op kantoren, meetingrooms, enz...

textielframes

Val op met LED-verlichting

Uw boodschap extra laten opvallen? Kies dan voor een textielframe met LED-verlichting voor een professionele uitstraling. Wissel makkelijk van beel per seizoen, per promotie of per actie in 'no time'.

Ledframes zijn standaard leverbaar in de kleur zilver, zwart of wit. Wenst u de kleur van uw huisstijl? Wij coaten deze in iedere RAL kleur naar keuze!

cta-logo

Liever een vaste boodschap of print aan de muur?

Ontdek onze wallprints, scherp geprijsd & snel geplaatst door ervaren inhouse monteurs!