Glasfolies

Home Binnenreclame Glasfolies

Op zoek naar meer privacy of decoratie?

Gebruik uw ramen om uw merk of branding identity te laten zien. Of het nu mensen zijn die langslopen, of glazen deuren bij de ingang van uw kantoor. Met onze glasfolies heeft u de mogelijkheid om uw bedrijfsidentiteit te versterken.

Uw glazen ramen er fantastisch uit laten zien, is niet het enige voordeel van onze raamstickers. Uw vergaderruimtes en bedrijf gaan er ook wat betreft privacy op vooruit terwijl de ruimte licht, helder en open blijft!

zandstraalfolie

Zandstraalfolie

Of u nu wil werken aan doorloopbeveiliging of een combinatie van logo vermelding, deze raamstickers scoren op alle vlakken. Laat uw logo of tekst printen of uitsnijden voor een beleving op uw glaspartij.

glasfolie

Fasara

Glasheldere bedrukte raamfolie met een uitgebreid gamma aan motieven. Geef uw ramen de nodige aandacht als het gaat om corporate identity of interieursfeer. Onze specialisten maken samen met u een keuze die past bij uw stijl.

glasfolies

SQUID

Ontdek en beleef een nieuwe hype in glasfolies met textiel look. Verkrijgbaar in 4 kleuren en toepasbaar in kantoor & privé ruimtes voor een ongekende beleving! SQUID is transparant, streelt het imago en behoudt de lichtinval.

cta-logo

Overweegt u het renoveren van uw kantoorruimte?

Tank inspiratie met onze wallprints voor een nieuwe beleving op uw werkvloer. Creëer sfeer en emotie bij uw bezoekers voor een professioneel imago.