Spandoekframes

Home Buitenreclame Spandoekframes

Spandoekframes: Val op met uw boodschap

Onze doekframes (ook wel bannerframes genoemd)  zijn de ideale oplossing wanneer je op zoek bent naar weerbestendige outdoorreclame. Al onze frames zijn vervaardigd uit lichtgewicht roestvrij aluminium en verkrijgbaar in diverse modellen, waardoor ze geschikt zijn voor elke locatie!

Doe beroep op onze professionele montageservice. Onze vakspecialisten plaatsen spandoekframes van elke grootte en op elke hoogte, maar ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Geen enkele uitdaging is te groot...

Triaflex muurframe

Deze bannerframe is een stijlvolle variant van de buizenframe. Dit nieuw type doekframe is zowel beschikbaar in klein als groot formaat en is eenvoudig verwisselbaar. Bij dit model is de bevestiging van het doek amper zichtbaar, wat resulteert in een strak en professioneel resultaat!

Door opspanning met inwendige inox spanhaken ziet u géén rekkers en komt het doek tot tegen het profiel.

Offerte aanvragen

Buizenframes muur

Deze doekframes worden tegen de muur bevestigd en worden omkaderd in aluminium ronde buizen. De dergelijke constructie, eenvoudige montage en budgetvriendelijke optie maken van deze gevelbanners een populaire outdoorreclame.

Door gebruik te maken van spanrekkers is het doek snel verwisselbaar en hangt jouw spandoek steeds mooi strak!

Offerte aanvragen

Containerframe

De promotionele reclamecontainer beschikt over een ideaal te benutten ruimte voor uw pop-up & immo- of vastgoedproject. Door ze modulair te bouwen kunnen wij jouw zeecontainer volledig rondom bekleden op een betaalbare manier.

Vergeet zeker niet aan led verlichting te denken indien er voeding aanwezig is!

Offerte aanvragen

Galva doekframe

Dit spandoekframe is het neusje van de zalm als het gaat om robuustheid! Doordat we werken met een stalen gegalvaniseerde constructie ben je voor de rest van de duurtijd beschermt tegen stormschade.

Het frame wordt geplaatst met ingiet ankers in een betonnen fundering. Het spreekt voor zicht dat deze constructie kan voorzien worden van een grootformaat spandoek.

Offerte aanvragen

Buizenframes vrijstaand

De spandoek in een vrijstaande bannerframe is beschikbaar in diverse afmetingen. Dankzij de flexibele constructie is deze spandoekframe geschikt voor elke locatie en is deze bovendien erg makkelijk in op-en afbouw.

Naargelang de grootte van het doek wordt de diameter van de buis bepaald, alsook de materiaalkeuze in aluminium of gegalvaniseerd staal.

Offerte aanvragen

Mobiele doekframe

Onze 'Bungee Banner' zorgt voor een ideale oplossing wanneer u een tijdelijke of verplaatsbare boodschap wil plaatsen op uw project. Het aluminium frame kan op elke locatie geplaatst worden door zijn stevige voetplaat, voorzien van betonplaten.

U kan deze billboard goedkoop huren of kopen.

Door gebruik te maken van full color spandoeken met spanrekkers zorgt u voor een aantrekkelijke boodschap met een leesbaarheid van  360°.

Offerte aanvragen

Vrijstaand op koker

Deze constructie is dankzij de opstelling met metalen kokers stormvast. Bovendien is deze optie een goed alternatief voor de vrijstaande buizenframe, gezien deze minder plaats in beslag neemt doordat er geen schuinwegstukken van toepassing zijn.

Naargelang de grootte van het doek wordt de afmeting van de koker bepaald ter stormproof garantie.

Offerte aanvragen
cta-logo

Vind je niet meteen wat je zoekt?

Laat je adviseren door onze specialisten en kies een doekframe op jouw maat. Ook voor een totaaloplossing van jouw reclamedragers kan je bij TEXT-IT terecht.