Reclamezuilen

Home Buitenreclame Reclamezuilen
reclamezuilen

Reclamezuilen: Het perfecte visitekaartje van jouw bedrijf

Reclamezuilen zijn de beste manier om voorbijgangers of nieuwe klanten te laten kennismaken met jouw bedrijf. De weersbestendige reclamezuil is ideaal om meer uitleg te geven over jouw producten of diensten en jouw zichtbaarheid te vergroten. Daarnaast is de zuil het ideale product om op te vallen naast de weg door ze een vrijstaande locatie te geven!

Onverlicht

De onverlichte reclamezuil is uiterst geschikt voor outdoorgebruik om jouw bedrijfsnaam in de kijker te zetten of jouw klanten de weg te wijzen. Jouw publiciteitstotem wordt op maat van jouw bedrijf gepersonaliseerd & is verkrijgbaar in verschillende formaten!

Verlicht

Wil jij dag en nacht gezien worden? Dan raden we de verlichte reclamezuil aan. De Samsung LED-verlichting zorgt voor een egale verlichting met een extreem laag verbruik.

Al onze lichtreclames hebben een garantie van 80.000 branduren!

Oplossingen op maat!

Bovendien is de reclamezuil volledig aan te passen naar jouw behoeften. Onze totems worden uit aluminium vervaardigd, en worden gecoat in elke RAL-kleur naar keuze. Bovendien kan de zuil in  full color worden geprint of in losse teksten/logo's worden bestickerd.

Uiteraard leveren wij ook de totems die met cnc uitgefreesde frontplaat!

Meer weten over reclamezuilen?

Op zoek naar een effectieve manier om uw merk in de schijnwerpers te zetten? Overweeg dan een reclamezuil van Text-it. Reclamezuilen zijn een krachtige tool voor buitenreclame, die uw zichtbaarheid aanzienlijk kan vergroten en uw boodschap direct overbrengt aan uw doelgroep. Wij specialiseren we ons in het ontwerpen en vervaardigen van op maat gemaakte reclamezuilen die niet alleen aandacht trekken, maar ook bestand zijn tegen de elementen.

Onze diensten omvatten het gehele proces, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke installatie, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun specifieke wensen en doelstellingen worden gerealiseerd. Met de nieuwste technologieën, zoals LED-verlichting en digitale schermen, maken we reclamezuilen die zowel overdag als 's nachts maximale impact hebben.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel; we gebruiken milieuvriendelijke materialen en energiezuinige oplossingen om zowel de ecologische voetafdruk te verkleinen als de operationele kosten te verlagen. Kies voor Text-it en investeer in een reclamezuil die niet alleen uw merk promoot, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld.

cta-logo

Ontdek al onze outdoorreclame

Bent u op zoek naar reclame voor buiten maar heeft u nog niet gevonden wat u wil? Neem een kijkje in het overzicht van ons aanbod.