Reclamepanelen

Home Buitenreclame Reclamepanelen

Jouw zaak in de kijker met een reclamepaneel

Transformeer jouw gevel naar jouw eigen huisstijl en val op in het straatbeeld met een gevelbord. Is een paneel aan je gevel geen optie? Dan hebben we een volwaardig alternatief in de vorm van een vrijstaand reclamepaneel. Wij kiezen steeds voor slijtvaste en hoogwaardige materialen voor langdurig buitengebruik.

Geen ontwerp? Bezorg ons jouw logo en tekst, wij doen de rest!

raambelettering

Gevelborden

De reclamepanelen dompelen jouw pand volledig in de stijl van uw bedrijf. Elk paneel wordt vooraf zorgvuldig opgemeten alvorens het op maat wordt geproduceerd, zonder limieten op de maximale afmetingen. Bovendien kan het paneel in iedere gewenste vorm worden gefreesd. De reclameborden worden standaard rechtstreeks op het paneel geprint.

Voor langere kleurvastheid kies je voor panelen voorzien van sticker met UV-laminaat.

reclamepanelen

Vrijstaande reclamepanelen

Jouw zaak laten opvallen in de straatkant kan ook met een vrijstaand gevelbord, vervaardigd uit aluminium panelen voor landurig gebruik. Deze panelen worden standaard voorzien van sticker met UV-laminaat voor een garantie op kleurvastheid. Deze reclamepanelen zijn een volwaardig alternatief als je gevel geen optie is voor reclamebevestiging.

Bekijk zeker ook  onze projectborden of  modulaire consoles !

Kies voor een totaaloplossing

Heb je een nieuwe zaak of heb je nood aan vernieuwing van uw huidige reclame? Doe beroep on onze experts en laat je adviseren in een totaaloplossing voor jouw bedrijfsreclame. Dankzij een grondige analyse bekijken onze experts welke reclame de beste oplossing is voor jouw bedrijf.

cta-logo

Zie je het professioneler en in maatwerk?

Bekijk ons gamma van lichtreclame en sta versteld van de mogelijkheden. Volledig gepersonaliseerd op maat van jouw bedrijf, voor ieders budget!