Reclamepanelen

Home Buitenreclame Reclamepanelen

Uw zaak in de kijker met een reclamepaneel

Transformeer uw gevel naar uw eigen huisstijl en val op in het straatbeeld met een gevelbord. Is een paneel aan uw gevel geen optie? Dan hebben we een volwaardig alternatief in de vorm van een vrijstaand reclamepaneel. Wij kiezen steeds voor slijtvaste en hoogwaardige materialen voor langdurig buitengebruik.

Geen ontwerp? Bezorg ons uw logo en tekst, wij doen de rest!

raambelettering

Gevelborden

De reclamepanelen dompelen uw pand volledig in de stijl van uw bedrijf. Elk paneel wordt vooraf zorgvuldig opgemeten alvorens het op maat wordt geproduceerd, zonder limieten op de maximale afmetingen. Bovendien kan het paneel in iedere gewenste vorm worden gefreesd. De reclameborden worden standaard rechtstreeks op het paneel geprint.

Voor langere kleurvastheid kiest u voor panelen voorzien van sticker met UV-laminaat.

reclamepanelen

Vrijstaande reclamepanelen

Uw zaak laten opvallen in de straatkant kan ook met een vrijstaand gevelbord, vervaardigd uit aluminium panelen voor landurig gebruik. Deze panelen worden standaard voorzien van sticker met UV-laminaat voor een garantie op kleurvastheid. Deze reclamepanelen zijn een volwaaardig alternatief als uw gevel geen optie is voor reclamebevestiging.

Bekijk zeker ook  onze woodframes, projectborden of  modulaire consoles

Kies voor een totaaloplossing

Heeft u een nieuwe zaak of heeft u nood aan vernieuwing van uw huidige reclame? Doe beroep on onze experts en laat u adviseren in een totaaloplossing voor uw bedrijfsreclame. Dankzij een grondige analyse bekijken onze experts welke reclame de beste oplossing is voor uw bedrijf.

cta-logo

Ziet u het professioneler en in maatwerk?

Bekijk ons gamma van lichtreclame en sta versteld van de mogelijkheden. Volledig gepersonaliseerd op maat van uw bedrijf, voor ieders budget!