Publitrailer

Home Buitenreclame Publitrailer
Publitrailer

Maak reclame op iedere locatie naar keuze

Dankzij deze mobiele reclame oplossing ben je niet afhankelijk van een vaste locatie. Bovendien kan je de boodschap op jouw reclame aanhangwagen eenvoudig vervangen. Daarom is de publitrailer goede outdoor reclame voor tijdelijke acties en aankondigingen, maar ook erg geschikt voor permanente reclame voor jouw bedrijf.

De publitrailer is eenvoudig zelf te verplaatsen. Het enige dat je nodig hebt is een rijbewijs B en een wagen met trekhaak. Bovendien kan je met de publitrailer ook reclame maken op de openbare weg, waardoor u de kans op zichtbaarheid nog verder verhoogt.

De TEXT-IT publitrailer als mobiele reclame machine

Bij TEXT-IT ontwierpen we onze eigen publitrailer van topkwaliteit. Deze reclame aanhanger is voorzien van een volledig verzinkt frame, trommelveer, metalen spatlappen en verlichting. Dankzij de kwalitatieve spanrekkers is de aanhangwagen stormproof certified.

Offerte aanvragen

Een bedrukte publitrailer kopen is een verstandige investering

Heb je een tijdelijke actie lopen of is er een aankondiging in het vooruitzicht? Dan is de reclame aanhangwagen de beste optie! Jouw bedrijf langdurig in de kijker zetten? Ook dan raden we aan om een bedrukte publitrailer aan te kopen. Combineer de reclame aanhanger met een spandoek op maat van jouw huisstijl. Geen ontwerp? Bezorg ons jouw logo en tekst, wij doen de rest! Offerte aanvragen
cta-logo

Ben je er nog niet helemaal uit?

Neem een kijkje in ons uitgebreid assortiment aan buitenreclame of laat je adviseren door een expert.