Publitrailer

Home Buitenreclame Publitrailer

Maak reclame op iedere locatie naar keuze

Dankzij deze mobiele reclame oplossing bent u niet afhankelijk van een vaste locatie. Bovendien kunt u de boodschap op uw reclame aanhangwagen eenvoudig vervangen. Daarom is de publitrailer goede outdoor reclame voor tijdelijke acties en aankondigingen, maar ook erg geschikt voor permanente reclame voor uw bedrijf.

De publitrailer is eenvoudig zelf te verplaatsen. Het enige dat u nodig heeft is een rijbewijs B en een wagen met trekhaak. Bovendien kunt u met de publitrailer ook reclame maken op de openbare weg, waardoor u de kans op zichtbaarheid nog verder verhoogt.

De Text-it publitrailer

Bij Text-it ontwierpen we onze eigen publitrailer van topkwaliteit. Deze reclame aanhanger is voorzien van een volledig verzinkt frame, trommelveer, metalen spatlappen en verlichting. Dankzij de kwalitatieve spanrekkers is de aanhangwagen stormproof certified.

De publitrailer kopen of huren?

Wilt u de publitrailer eens testen? Of heeft u een tijdelijke actie lopen of is er een aankondiging in het vooruitzicht? Dan is de reclame aanhangwagen huren de beste optie!

Uw bedrijf langdurig in de kijker zetten? Dan raden we aan om de publitrailer aan te kopen. Combineer de reclame aanhanger met een spandoek op maat van uw huisstijl.

Geen ontwerp? Bezorg ons uw logo en tekst, wij doen de rest!

cta-logo

Bent u er nog niet helemaal uit?

Neem een kijkje in ons uitgebreid assortiment aan buitenreclame of laat u adviseren door een expert.