Wayfinding

Home Binnenreclame Wayfinding

Wijs uw bezoekers de weg in stijl

Of u bezoekers nu de weg wil wijzen naar een afdeling of vergaderzaal of wil je belangrijke plaatsen de nodige aandacht schenken, indoor bewegwijzering komt altijd van pas. Ons uitgebreid aanbod indoorsignalisatie beschikt over diverse bevestigingssystemen & wordt voor elk project op maat uitgewerkt.

bewegwijzering

Richtingsborden

Wijs uw bezoekers de weg met bewegwijzering op maat. Maak uw keuze uit signalisatie met bevestiging aan de muur of het plafond of kies voor bewegwijzering voorzien van een staander.

bewegwijzering

Modulaire borden

Dit systeem is ideaal voor dokterspraktijken en notaris kantoren, kortom overal waar zich op elke etage een andere afdeling bevindt. Dankzij de modulaire opbouw van deze bewegwijzering, kan de boodschap eenvoudig worden aangepast.

bewegwijzering

Pictogrammen

Breng duidelijke herkenningspunten aan op de belangrijke plaatsen in uw gebouw. De pictogrammen zijn beschikbaar in muurbevestiging of gevelbevestiging met tweezijdige print.

TEXT-IT reclame

Overzichtsborden

Richtingsborden

Een duidelijk overzicht van de indeling van een pand, verkrijgbaar met of zonder verwisselbare inhoud. Ideaal voor panden met meerdere bedrijven of om de ligging van verscheidene afdelingen te verduidelijken.

Maak het uzelf makkelijk

Contacteer ons voor een vrijblijvend voorstel van uw wayfinding. We komen graag bij u langs om alles samen te overlopen zodoende u een goed overzicht heeft van de mogelijkheden. Samen maken we een plan op van bewegwijzering tot de verplichte signalisatie binnen uw bedrijf.

cta-logo

Outdoorsignalisatie

Bent u eerder op zoek naar bewegwijzering die zowel voor indoor als outdoor gebruikt kan worden.

Neem dan zeker een kijkje in ons assortiment outdoorsignalisatie.