Veelgestelde vragen

Home Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

veelgestelde vragen (faq)

Vragen? TEXT-IT helpt je graag!

Sommige vragen rond onze reclame oplossingen komen regelmatig terug.
We hebben de meest voorkomende dan ook even voor je opgelijst.

text-it herenthout reclame

Zeker! Je kan ervoor opteren om te werken met een eigen ontwerp, of om een ontwerp te laten maken door onze eigen Graphic Designers.

Vast en zeker! Naast een actief veiligheidscertificaat werken we met een professionele afrekeningsmodule (Mollie) zodat uw betaling veilig en snel kan worden uitgevoerd.

Dat is afhankelijk van het materiaal en de stof van het textiel. Kijk daarom steeds de wasvoorschriften na op het label van het kledingstuk.

Ook dit is afhankelijk van de gebruikte stof en wordt vermeldt op het label. Bijkomend advies: strijk werkkledij steeds binnenstebuiten om kleuren zo lang mogelijk te bewaren.

Er zijn meerdere manieren mogelijk: van ophangplaatjes tot werken met afstandshouders. Indien je hier liever niet zelf aan begint, helpt onze montagedienst je graag!

Wat jou het beste past! Afhalen kan in de TEXT-IT showroom te Herenthout, verzenden doen we binnen gans België en Nederland.

Neen, als we spreken over algemene reclame oplossingen tenminste. Hier spreken we over dezelfde prijs wanneer u kiest voor 1 kleur of meerdere kleuren in 1 ontwerp. Voor textielbedrukking ligt dit anders, aangezien er per kleur een aparte cliché moet worden gebruikt, wat een impact heeft op de prijs.

Dat mag, maar dat hoeft niet.
U kan voor de montage beroep doen op ons montage team om uw nieuwe reclame oplossingen vakkundig te installeren.

Dat is volledig afhankelijk van het gebruikte materiaal.
Wij werken steeds met de meest kwalitatieve producten en leveranciers, maar voor klanten met specifieke verwachtingen naar duurzaamheid en slijtage toe hebben wij gespecialiseerde materialen en afwerkingen in het gamma om aan deze vraag te voldoen.

Off course! Iedereen rijdt graag in een propere wagen. We adviseren wel om 24u te wachten na het aanbrengen, maar hierna kan het zeker en vast.

Niet gevonden wat je zocht?

Geen nood: het TEXT-IT support team kan je vast en zeker helpen!